FAQ

 • Vad har ni för öppettider?

   

  Vi har öppet för behandlingar måndag - fredag 9.00 - 18.00 och Lördagar 11 - 15
  Övriga tider efter överenskommelse.

  Receptionens öppettider är Månd - Fred 11-17

 • Hur kan jag få bort mina pormaskar?

   

  Det bästa sättet är att komma på en ansiktsbehandling med portömning. För att sedan underhålla resultatet är det bra med en ordentlig daglig rengörinsrutin och även peela huden ca 2 ggr i veckan.
  Kemisk peeling är också ett effektivt sätt för att hålla pormaskar borta då aha syror hjälper huden till en ökad cellförnyelse.

 • Jag vill jobba mer med resultatinriktad hudvård. Vad rekommenderar ni då?

   

  Vi jobbar mycket med resultatinriktad hudvård. Både när det gäller behandlingar och hemmaprodukter. Vi har ett stort utbud av effektiva hemmaprodukter från Elizabeth Arden Pro, Dermaceutic och Mene&Moy. Alla dessa jobbar med syror i huden för ett mer djupgående och bestående resultat.
  Vi jobbar också med olika typer av kemiska peelingar samt medicinska kemiska peelingar. Kontakta oss gärna för mer information eller för en kostnadsfri konsultation. Oftast rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar för att uppnå bäst resultat.

 • Jag har friskvårdskuponger, vilka behandlingar kan jag utnyttja dem på?

   

  Friskvårdskuponger gäller på Pedikyr, Massage och LPG

 •  

 • Vad kan man göra åt mörka ringar och påsar under ögonen?

   

  Det finns olika typer av ögoncremer som jobbar på det. Kom gärna in till oss så visar vi vårt produktutbud. Det finns även ett specialkit för ögonbehandling för hemmabruk.
  Vi utför även microneedling och fillers för detta ändamål. Boka in en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer och ser vad som kan passa bäst för dig.

 • Det finns olika typer av fillers. Hur vet jag vilken som passar mig bäst?

   

  Vilken typ som passar just dig bäst avgörs i samråd med sjuksköterskan som utför behandlingen. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation för dessa typer av behandling. Där bestämmer ni tillsammans vilken produkt som passar dig bäst utifrån vilket resultat du vill uppnå. Då får du även ett kostnadsförslag för behandlingen. Men du förbinder dig inte till något genom att komma på konsultationen.

 • Jag har ärr efter acne i ansiktet. Finns det någon behandling som kan minska dessa?

   

  Ja det finns det. Vi jobbar med en metod som heter Microneedling som är väldigt effektivt på just acneärr men även pigmenteringar och rynkor kan behandlas.

  Det går till så att man med hjälp utav en roller försedd med hundratals mikronålar penetrerar huden och tusentals mikrokanaler skapas. Nåltätheten och den genomtänkta konstruktionen av nålarnas diameter skapar en god penetration samt en jämn tryckfördelning för en skonsam behandling. Genom att starta den naturliga läkningsprocessen och med hjälp av bioaktiva substanser sker en nyproduktion utav kollagen och elastin som resulterar i en förbättrad hudkvalité.

  Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

 • Vad innebär 24-timmars regeln?

   

  24-timmars regeln innebär att du som kund måste avboka eller ändra din tid senast 24 timmar innan utsatt tid, annars debiterar vi 50 % av behandlingssumman.
  Anledningen till detta är att när du bokar en tid så ingås en muntlig överenskommelse mellan dig (köparen) och oss (säljaren). Du förbinder dig till att komma till oss vid en i förväg bestämd tid som vi då reserverar för dig och inte kan sälja till någon annan. Därför blir du betalningsskyldig vid uteblivet besök eller en sent avbokad tid.