LPG – endermologie

LPG -endermologie är en mekanisk djup bindvävsmassage. En världspatenterad 100% naturlig teknik som stimulerar och separerar vävnadslagren. Genom Endermologie återuppväcks djupt slumrande cellaktivitet genom den mekaniska stimuleringen av vävnad. Behandlingen är icke-invasiv och smärtfri. LPG Kickar igång kroppens egna system att göra sig av med lagrad fett och partiella fettdepåer samt ojämnheter. Behandlingarna anpassas efter behov och önskemål och används inom skönhet, hälsa och sjukvård.

 

LPG Endermologie -Lipomassage är en teknik som används för behandling av olika tillstånd i huden, musklerna och bindväven. Celluliter ger en ojämn hud struktur och visar sig ofta som gropar i huden. Celluliter är antingen ansamlingar av fettceller som bildar klumpar i bindväven, eller så kan celluliter uppstå då vätskan mellan cellerna stagnerar. Med LPGs mekaniska rullar stimuleras bindväven. En utrensning, cirkulation och förbränning kickas igång och resultatet visar sig genom en mer slimmad och fastare hud.  För att uppnå ett estetiskt resultat  kan det krävas mellan 10–20 LPGs lipomassage behandlingar.

LPG Endermolift  Den unika anti-age tekniken för ditt ansikte aktiverar hudcellerna på djupet och reducerar tecken på åldrande. LPG endermolift ger en micro massage i huden och stimulerar cellerna, därmed startar den naturliga produktionen an kollagen och elastin. Din hy får ny lyster, linjer reduceras och ansiktets konturer framhävs. För att uppnå ett estetiskt resultat  kan det krävas mellan 10–15 LPGs endermolift behandlingar.

LPG endermotherapy/Friskvård  Att massage ger ett ökat välbefinnande och välmående är väl känt. Dessa effekter har även LPGs friskvårdsbehandlingar. Vanliga medicinska endermotherapy behandlingar är bla lymfdränage, fibromyalgi, ödem och brännskador. Antalet behandlingar visar sig oftast olika. Oftast från     6-20 LPGs endermotherapy behandlingar

LPG Fitness  För dig som ska tävla inom fitness/bodybuilding skräddarsys LPGs behandling specifikt på de områden där tex vätskan är svårare att reducera. Behandlingen utförs även på bla lymfödem och lipödem med uppskattat resultat. 

 

  •  LPGs behandlingar sätter fart på fettcellen så att den går i lipolys och är redo för förbränning. Viktigt att förbränningsträna,
    tex. löpning, simning, powerwalk
  • Reducerar celluliter
  • Ökar blodcirkulation och lymfcirkulation
  • Ökar fettförbränningen
  • Gör huden fastare och slätare
  • Förbättrar lymfdränering
  • Effektivt före och efter fettsugning då det hjälper att reducera ojämnheter och  lugna svullnad.

 

Prislista

895 kr
LPG kropp 40min (estetiskt, medicinskt eller friskvård)
795 kr
LPG ansikte 35min
9895 kr
LPG lipomassage kur 14ggr
4695 kr
LPG lipomassage kur 6ggr
8795 kr
LPG endermolift kur 14ggr
4295 kr
LPG endermolift kur 6ggr
895kr
LPG Fitness 40min
1100kr
LPG Fitness 60min
(nya priser f.r.o.m 1 september-19)