Restylane

Restylane® är baserat på hyaluronsyra och används för att släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, förstora läpparna, föryngra huden och även för att behandla exempelvis acne-ärr. Behandlingen anpassas efter dina behov och resultatet syns omedelbart.

Med Restylane® kan du behandla följande områden:

Klicka här för att se före/efterbilder.

Konsultation
Konsultationen är en mycket viktig del för att få ett optimalt resultat. Du får fylla i ett formulär om din hälsa och eventuella sjukdomar, mediciner etc. Sedan kan du i lugn och ro beskriva dina önskemål och ställa frågor. Tillsammans går vi igenom en individuell behandlingsplan, kostnad och det förväntade resultatet. Detta innebär att du blir väl informerad om behandlingen och får realistiska förväntningar, samt kan känna dig lugn och trygg.

Konsultationen är kostnadsfri och tar ca 20 min.
Oftast kan behandling göras i samband med konsultationen om så önskas.

Efterbesök

Efter behandlingen är det viktigt med en uppföljning för att säkerställa att behandlingen uppfyllde dina förväntningar. Efter en injektionsbehandling med Botox sker efterbesöket efter ca två veckor, vilket säkerställer att den fullständiga effekten av den första injektionen har uppnåtts. Vid fillerbehandling sker efterbesöket efter ca en vecka. Vid efterbesöket kan vid behov en eventuell justering utföras.