Om oss

SkinCareUppsala grundades för ca 13 år sedan och våra mysiga, rogivande lokaler hittar du i centrala Uppsala. Idag är vi 8 medarbetare som erbjuder en stor mängd medicinska, estetiska och avslappnande behandlingar.

Hos våra hud- och spaterapeuter kan du unna dig behandlingar som är vårdande för både kropp och själ. För mer resultatinriktade behandlingar erbjuder vi estetiska behandlingar såsom kemiska peelingar, injektionsbehandlingar och LPG behandling. Vi jobbar förebyggande, underhållande och återskapande för hudstrukturen.

Vi har även ett brett produktutbud inom hudvård, och hjälper dig gärna att hitta något som passar just dig.

Du är i trygga händer – Mångårig erfarenhet

Injektionsbehandlarna på SkinCare Uppsala är certifierade och specialiserade på injektionsbehandlingar med botulinumtoxin (Botox, Azzalure) och fillersbehandlingar (Restylane, Juvéderm).

SkinCareUppsalas VD Åsa Thorszelius har lång erfarenhet inom injektionsbehandlingar. Hon har tidigare arbetat på en plastikkirurgisk klinik i Stockholm i nära samarbete med klinikens kirurger och dermatologer, vilket bidragit till att utveckla hennes unika helhetstänk kring injektionsbehandlingar och estetik.  Idag arbetar Åsa kontinuerligt som utbildare inom injektionstekniker, fillers/botox  för Galderma.

Vi på SkinCareUppsala är väl medvetna om att varje individ är unik och har olika förutsättningar, så du kan vara trygg i att dina behandlingar kommer anpassas just till dig. Tveka inte att komma in på en kostnadsfri konsultation, där vi med dina idéer och vår kreativitet kommer fram till det bästa för just dig.

Ta hand om dig – eller låt oss göra det!

Vi tar emot friskvårdkuponger och Actiway. Dessa gäller på massage, pedikyr samt LPG.

friskvårdkuponger                 actiway

Medarbetare