Om oss

Om SkinCareUppsala

SkincareUppsala-
Om oss

Om oss

SkinCareUppsala grundades för ca 13 år sedan och våra mysiga, rogivande lokaler hittar du i centrala Uppsala.

Du är i trygga händer – Mångårig erfarenhet

Ta hand om dig – eller låt oss göra det!

Injektionsbehandlarna på SkinCareUppsala är certifierade och specialiserade på injektionsbehandlingar med botulinum toxin och fillers.

Hos våra hud- och spaterapeuter kan du unna dig behandlingar som är vårdande för både kropp och själ. För mer resultatinriktade behandlingar erbjuder vi estetiska behandlingar såsom kemiska peelingar, injektionsbehandlingar och LPG behandling. Vi jobbar förebyggande, underhållande och återskapande för hudstrukturen.

Vi har även ett brett produktutbud inom hudvård, och hjälper dig gärna att hitta något som passar just dig.

SkinCareUppsalas VD Åsa Thorszelius har lång erfarenhet inom injektionsbehandlingar. Hon har tidigare arbetat på en plastikkirurgisk klinik i Stockholm i nära samarbete med klinikens kirurger och dermatologer, vilket bidragit till att utveckla hennes unika helhetstänk kring injektionsbehandlingar och estetik. Idag arbetar Åsa kontinuerligt som utbildare inom injektionstekniker, fillers/botox för Galderma.

Vi på SkinCareUppsala är väl medvetna om att varje individ är unik och har olika förutsättningar, så du kan vara trygg i att dina behandlingar kommer anpassas just till dig. Tveka inte att komma in på en kostnadsfri konsultation

Våra anställda

Carola Tedenlind

Auktoriserad Hud-/spaterapeut

Åsa Thorszelius

Medicinskt ansvarig sjuksköterska, Estetisk medicin.

Se vad vi gör. Håll dig uppdaterad på sociala medier.

Sociala medier

Följ de senaste nyheterna från våra behandlingar och glada kunder.