Läs mer om vår olika

Kemisk peelings

Kemisk peeling

Kemisk peeling görs med AHA syror och är en snabb och kraftfull behandling för alla som vill jobba med resultat i huden. AHA syror jobbar effektivt på det mesta i huden såsom pigmenteringar, fuktfattig hud, grådassig hud, acne, linjer och rynkor, jämnare hudstruktur. Med andra ord kan man jobba på det mesta och behandlingarna funkar även på en känslig hud. Vi på SkinCareUppsala jobbar med olika typer av kemisk peeling och vi hjälper gärna till att hitta den variant som passar just DIG bäst.

ZO Stimulator Peel
ZO Stimulator Peel är en stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och bekämpa linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastisk lyster. Perfekt som lunch- eller partypeel och rekommenderas i kur för ett långvarigt och bättre resultat.

ZO Stimulation Peel är en kemisk peeling som passar alla hudtyper och etniciteter. Den fungerar utmärkt som lunch- eller partypeel då den ger omedelbar lyster och glöd i huden.

ZO STIMULATOR PEEL HAR FÖLJANDE EFFEKTER:
• Ökar cellförnyelsen
• Stimulerar kollagensyntesen
• Förbättrar de elastiska fibrerna
• Förbättrar hudtonen
• Verkar mjukgörande på huden

Dermaceutic Maskpeel
Dermaceutics produkter innehåller stora doser aktiva ingredienser. Stabiliserad c-vitamin och glycolsyra är kombinerade med andra aktiva ingredienser för att åtgärda olika hudproblem. Bra för åldrad hud, oren hud med acne och stora porer samt pigmenterad hud.
Kur rekommenderas för bästa resultat, 4 peelingar med 2 veckors mellanrum. Vid köp av kur bjuder vi på en Foamer 5 (värde 525:-)

Dermaceutic Milk peel
Kraftfull peeling med 50% glycolsyra och 10% mjölk- och salicylsyra. Effektiv vid matt hud, fina linjer, torr hud, inflammationer och förstorade porer samt för ökad spänst och hudföryngring. Kur rekommenderas för bästa resultat, 4 peelingar med 2 veckors mellanrum.

Dermaceutic Mela Peel
För behandling av pigmentfläckar , melasma och post-inflammatorisk pigmentering.
Minskar uppkomsten av melasma och pigmentfläckar
Främjar homogen hy
Förbättrar hudens lyster och klarhet
Depigmenterande peel som reducerar solfläckar, melasma (hormonell pigmentering) och postinflammatoriska pigmenteringar.

Behandlingen består av tre steg:
1. Prepeel – Activa Peel pH 1,41
2. Mela Peel med mjölksyra, salicylsyra, phyticsyra och kojicsyra, retinol och arbutin, pH 2,23
3. Mela Cream
I priset för en Mela Peel ingår en Mela Cream (värde 1095:-)

2-3 behandlingar rekommenderas för bäst resultat och genomförs 1 gång i månaden.