Få en kollagenstimulerande och uppstramande effekt

Trådlyft

Trådlyft

Vad är Trådlyft?

Nu har vi glädjen att erbjuda våra kunder trådbehandling med PDO-trådar från märket Rainbow Threads som funnits på marknaden i åtta år.
Behandlingen tillämpas för att dels förbättra hudens spänst och elasticitet men även för att förbättra ansiktsstrukturen, vilket ger samma fördelar som ett ansiktslyft men utan behov av operation.
PDO-trådarna är gjorda av ämnet Polydioxanon som använts för kirurgiska trådar i över 20 år och som bryts ner naturligt av kroppen över tid. Nedbrytningen av trådarna startar direkt under själva behandlingen och pågår sedan under flera månader vilket resulterar i en förhöjd kroppsegen produktion av kollagen och elastin samt en ökning av mikrocirkulation vilket leder till en förbättrad elasticitet.

Resultatet håller sedan upp till 18 månader men kan självklart förlängas med underhållsbehandlingar.

Områden som kan behandlas är:

Kinder
Käklinje
Panna
Ögon
Ögonbryn
Haka
Hals


Beroende på vilket område vi behandlar samt önskat resultat så använder vi oss av antigen tunna PDO-trådar (för allmän hudförbättring) och/eller grövre trådar som förs in djupare i huden för att ge en mer lyftande och åtstramande effekt. Vilka trådar som passar just dig avgörs på konsultationen.

Priset för behandlingen beror på dina förutsättningar och önskemål samt vilket område vi behandlar där man kan välja att antingen behandla hela eller delar av ansiktet/hals samt vilken typ av tråd vi använder.
Trådlyft är ett ickekirurgiskt ingrepp där man injicerar ett antal trådar (PDO-trådar) med hjälp av nålar under huden på de områden man önskar få en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. PDO-trådarna som sätts in under huden är tunna och vävnadsvänliga. De är nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. Behandlingen passar alla oavsett kön och ålder.

Syfte med trådlyft?
Trådarna syftar till stimulera hudens egna kollagenaktivitet för återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud. På så sätt kan man uppnå en uppstramande effekt. Man kan även via trådar forma sitt ansikte efter önskemål.

Att tänka på?
Precis som vid injektionsbehandlingar finns risk för blåmärken och svullnad. De närmsta dagarna efter genomförd behandling bör bastubad, intensiv träning och ansiktsmassage undvikas. I övrigt kan du återgå till vardagliga aktiviteter.

Hur många injektionsbehandlingar krävs?
Inför en eventuell behandling rekommenderas alltid en konsultation för individuell behandlingsplan.

Se vad vi gör! Håll dig uppdaterad på våra sociala medier.

Sociala Medier

Följ de senaste nyheterna från våra behandlingar och glada kunder.